Aanbod

Aerial Yin Yoga

Aerial Yin yoga combineert de voordelen van Yin Yoga, met de draagkracht van Aerial yoga. Yin yoga werkt op de diepere lagen van je lichaam, bindweefsels, spieren en Meridianen. Het doek ondersteund je, maar daagt je ook uit. Het doek hangt net boven de grond en ondersteunt, masseert en stimuleert je daarbij. Ervaring niet nodig

Zilver/Stoel Yoga

Locatie: Gezondheidscentrum Oase op dondedag 

Yoga is niet prestatiegericht, daarom geschikt voor iedereen en in het bijzonder voor oudere mensen. Yoga kan als een veilige activiteit worden gezien omdat je leert te bewegen binnen jouw fysieke grenzen. Door het beoefenen van diverse houdingen (asana’s), leer je te ervaren wat de mogelijkheden zijn. Yoga voor ouderen kenmerkt zich onder andere door een prettig en aangepast tempo. De oefeningen zijn daarnaast uit te voeren met behulp van een stoel.

Yogastills yoga voor iedereen

Yin Yoga

Yin yoga richt zich met name op het soepeler maken en stretchen van het dieper gelegen bindweefsels en spieren. Om dit te bereiken zal je langer in een zelfde houding blijven, ondersteund door kussens, blokken en/of dekens. Door het rekken en strekken in de houdingen stimuleren je je meridianen, je organen en ervaar je (nadien) meer ruimte en ontspanning in je lichaam.

Wil je een keer genieten van Yin yoga en klankschalen? Zie ons rooster want iedere maand geven wij dit in onze studio. 

Yin-Yang Flow

Tijdens Vinyasa volgen dynamische, (krachtige) houdingen (asanas) elkaar op, op geleide van de ademstroom. Het samenspel tussen de adem en het flowen van de ene naar de andere houding werkt meditatief. Stap op de yoga mat en ontdek deze meditatieve manier van bewegen.

Yin- Yang Yoga

Tijdens yin/yang yoga word je fysiek uitgedaagd, maar is er tevens aandacht voor ontspanning. De oefeningen in deze les zijn vooral gericht op het soepeler maken van het bindweefsel, spieren en gewrichten. Nadien zal jij je soepel en energiek voelen, klaar voor de (rest van de) dag. Of een goede nachtrust….

Rooster

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op ons rooster en reserveer je plekje! De eerste proefles is gratis.

Yogastills rooster
× Contact