Over
YogaStills

YogaStills is opgericht en wordt vertegenwoordigd door de sprankelende en liefdevolle Samira. Samira is geboren in Amsterdam, maar woont alweer meer dan 30 jaar in Purmerend. Tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje kwam ze in aanraking met (zwangerschaps)yoga. Dit maakte een diepe en blijvende indruk op haar.

Samira heeft haar liefde voor yoga niet meer losgelaten. Nadat ze diverse trainingen heeft doorlopen, onder andere bij stillnessinyoga.com, en jarenlang les heeft gegeven in diverse studio’s en op sportscholen heeft Samira Yogastills opgericht in 2022. Het liefst stapt ze op de mat voor een krachtige vinyasa yogales, maar ze ziet tegelijkertijd de schoonheid en de noodzaak van een andere vorm van yoga: yin, aerial, yin-yang en zelfs stoel yoga speciaal voor ouderen.

Ze geeft nog steeds zelf les, maar wordt ook omringd door aantal fantastische docenten (zie hieronder) die diversen lessen voor hun rekening nemen.

Hi, ik ben Linda, 38 jaar, en geef al weer zo’n vier jaar les op de yogaschool op het Venediën. Daarnaast ben ik docent Beeldende Kunst en Tekenen op een middelbare school.
Ik woon samen met mijn vriend Djanim, zijn twee dochters, onze border collie Keetje en we zijn onlangs trotse ouders geworden van Lily-Rose. 💕

Destijds ben, door het beoefenen van yoga, weer in contact gekomen met mijn lichaam, ziel en geest. Daarvoor was ik veelal “fysiek” bezig waardoor ik mezelf nog wel eens voorbij holde. Ik ben dan ook de Yin -Yogadocentenopleiding gaan doen omdat ik anderen ook graag meeneem in het yogaproces.

Graag tot ziens op de mat!

Ik ben Hanneke geboren en getogen in Purmerend. Sinds mijn 18e levensjaar is de yogafilosofie en het beoefenen van de yoga houdingen een deel van mij leven geworden.
Na het jaren lang zelf beoefend te hebben en het mij eigen te maken, ben ik er les in gaan geven. Ik ben opgeleid in raja en hatha yoga en daarna de yin yoga opleiding gaan doen.
Ook ben ik doeken yoga ( Aerial yoga) docent.
Yoga is mijn passie voor het leven🙏

Liefs Hanneke

Toen ik in mijn tienerjaren in aanraking kwam met yoga was ik verkocht. Dat ene uurtje yoga per week was voor mij de manier om te ontspannen en mijzelf weer op te laden. Dat maakte mij nieuwsgierig om meer te leren over de werking van yoga.


Mijn liefde voor reizen en yoga heb ik kunnen combineren door in 2015 mijn eerste yogaopleiding te mogen doen in Zuidoost-Azië. Daarna volgden er meer opleidingen in Hatha, Yin, Mindfulness, Yogatherapie, Yoga nidra en Restorative yoga.


Door Yin yoga ben ik in aanraking gekomen met de Oosterse Geneeskunde en een opleiding gaan volgen tot Shiatsu Therapeut. Daar heb ik een schat aan kennis ontdekt om op een gezonde manier in balans te komen en jezelf te helen. Waar je in Yin Yoga je lichaam en de Meridianen stretcht, zorgt een ontspannen Shiatsu Massage ervoor dat precies die plekken worden behandeld die nodig zijn om in jouw lichaam de balans te herstellen.


Wat ik belangrijk vind tijdens een yogales is rust, ontspanning en lichaamsbewustzijn. In de les doe ik er een sausje vanuit de Oosterse Geneeskunde en Shiatsu overheen en zal je uitgenodigd worden om naar binnen te keren en jezelf te ontspannen.


Ik hoop je gauw te zien!🙏🏻


Lieve groetjes, Kim🌸

 

Rooster

Enthousiast geworden? Bekijk ons rooster en reserveer je plekje voor een van onze lessen. De eerste proefles is gratis. 

Yogastills rooster
× Contact